Mevrouw Bax de 500ste!

De stormachtige groei van de nog piepjonge belbusvereniging Noordkop zorgde in januari 2013 voor een nieuw hoogtepunt: het verwelkomen van het vijfhonderdste lid! En dat terwijl de Belbus-busjes en -personenauto’s nog niet eens twee maanden in de gemeente Hollands Kroon rondreden. De gelukkige is mevrouw Bax-Van Zutphen in Hippolytushoef. Op 16 januari 2013 kreeg zij een al even gelukkig volledig bestuur op bezoek om het bijna 91-jarige nieuwe lid een fraaie Canada Goose Sale Canada Goose Outlet, Canada Goose bos bloemen en een, voor haar natuurlijk gratis, bewijs van lidmaatschap te overhandigen.
Ons vijfhonderdste lid bleek zelf nog een uiterst vitale dame te zijn die in alle opzichten nog midden in het leven staat, dat vooral zo wil houden, zelf wat minder auto wil gaan Best Canada Goose Jackets | Canada Goose Outlet Sale rijden, niet te veel afhankelijk van anderen wil zijn en ‘dus’ … lid van onze vereniging is geworden!
Kortom, onze vereniging is er voor ouderen, maar zeker ook voor jongeren, die zich ook in toenemende mate bij onze vereniging aansluiten.
Samen met vele vrijwilligers levert de Belbus een belangrijke bijdrage aan de leefbaarheid van Hollands Kroon voor jong en oud!